Log in

EHealth…brr…dat klinkt technisch…dus eng!
Ik ben tenslotte geen 18 meer, ik ben een vrouw en ik heb een zorgberoep gekozen. Dan heb ik toch bijna alles tegen, niet?
Maar ja, ik ben ook docent en moet het goede voorbeeld geven…
En… vanwege corona zal ik wel moeten, toch?
No matter what the fear is, just look it in the eyes!

EHealth. Inderdaad, het heeft een wat intimiderende connotatie. Niet alleen voor mij, ik merk de weerstand ook bij een aantal studenten en collega’s.
Ik ben geen 18 meer, maar als ik tot mijn 68e blijf leven en werken, heb ik ook nog wel wat jaren te gaan! En in die jaren zal ik wel moeten. Ik heb een hekel aan moeten en neem niet snel zomaar iets voor lief aan. Ik ben gek op dingen uitzoeken en ik geloof dat ik jong van geest blijf als ik vragen blijf stellen en de wereld “open”