Lees verder

lees hier hoe logopedie onze cliënten heeft geholpen/ helpt.

Testimonial Arla
Toen mijn dochter twee jaar oud was, sprak zij nauwelijks. Ze kende maar een paar woorden en was slecht te begrijpen. De logopedie heeft mijn dochter goed geholpen. Inmiddels zijn wij 7 jaar verder en omdat het zo goed gaat hebben wij samen besloten om een pauze in te lassen van de logopedie.
Lees meer>>

Testimonial Gertine
Omdat ik mijn stem was kwijtgeraakt door overbelasting van de stembanden en een te grote keelspanning had bij het zingen, kwam ik bij logopedie terecht. De SOVTrainer heeft mij geholpen met het vinden van de juiste stemspanning. Ik ben erg dankbaar voor alles wat ik nu al heb geleerd.
Lees meer>>

Testimonial Harvey
Toen Harvey een peuter was merkte wij als ouders dat hij qua taalontwikkeling achterliep op leeftijdsgenoten. Via het consultatiebureau en het Audiologisch Centrum kwamen wij bij logopedie uit. Mede dankzij de ondersteuning van logopedie heeft Harvey een mooie ontwikkeling laten zien gedurende zijn kleuterjaren en is hij dit jaar enthousiast gestart in groep 3.
Lees meer>>

Testimonial Cynthia
De logopedie heeft mij ontzettend veel geholpen. Ik kan mijn oog nu sluiten en er is een lichte glimlach aanwezig. Ik ben mijn logopedist erg dankbaar voor haar behandeling en begeleiding. Doordat er in rust meer symmetrie is in mijn gelaat, valt de aangezichtsverlamming voor de buitenwereld minder op.
Lees meer>>

Testimonial Baby N.
Onze dochter is prematuur geboren en kon aanvankelijk niet zelf drinken. Zij kreeg haar voeding via een neussonde. We hebben met meerdere logopedisten te maken gehad, in het ziekenhuis en aan huis, en hebben ons altijd zeer gesteund gevoeld door de logopedisten bij de keuzes die gemaakt moesten worden.
Lees meer>>

Testimonial Pieter
Pieter heeft in 2011 een hersenbloeding gehad. Na een lang revalidatietraject is hij er redelijk goed uitgekomen.Zijn grootste ongemak is een overgehouden afasie. Dat maakt zijn functioneren zeer beperkt. Hiervoor gaat hij wekelijks naar logopedie. Dat geeft hem veel voldoening, omdat er dan serieus aandacht wordt besteed aan zijn woordvindingsproblemen.
Lees meer>>

Testimonial Stella
We werden door de kinderopvang geadviseerd om te kijken of Stella in aanmerking zou komen voor logopedie omdat zij daar eigenlijk de hele dag niks zei, of heel slecht te verstaan was, als ze wat probeerde te vertellen. De logopedist geeft ons iedere week een leuke opdracht mee voor thuis en dit oefenen wij regelmatig. Ze is hierdoor zelfverzekerder geworden merken wij en zijn blij, dat wanneer ze volgend jaar naar de basisschool gaat, zichzelf kan redden met haar spraak.
Lees meer>>